2011. február 25., péntek

DAX long nyitva

Ahogy az utóbbi napokban a piacot elnéztem, sikerült (pillanatnyilag) a leggyengébb indexet meglongolnom. Azért erőre kap reméljük a Dax is, türelmes leszek. Ma amúgy az angolok vitték a zászlót, közel másfél százalékos plusszal sikerült 6.000 pont felett zárniuk, ez mindenképp bíztató jel. Remélhetőleg megvolt a korrekció és ez egy lehetséges jó bevásárlószintnek ígérkezett.

Jó hétvégét kívánok Mindenkinek!

2 megjegyzés:

  1. Amennyiben továbbra is nyitva maradnak a Dax longok, az eddigi legszebb húzásnak tűnik. Több okból is.
    Egyrészt mert a kollega képes volt felülkerekedni azon a kőbe vésett szabályon, ha és amennyiben daytrade, akkor ha a fene fenét eszik is: zárunk. Na ennyit a merev szabályrendszerekről:)
    Futtatni a nyerőt okosabbnak tűnő dolog, ha úgy adódik a helyzet, mintsem eltenni a napi uzsonnára valót. Szép az eddigi teljesítmény és jó az irány is. Csak egy szó illik ide igazán: bravó!

    VálaszTörlés
  2. Szia Laci!

    Igen, nyitva vannak még a Dax longok. A tegnapi nap nagyon fontos volt, mondogattam is sokaknak, ha tartósan 7.190 felett tartózkodik az index, akkor jöhet az igazi megmérettetés, a 7.220. Úgy gondoltam, itt szakadhatnak el a cérnák, s meg sem állhat 7.250-ig. Tudjuk, milyen gyorsan történt mindez. Ezeket a szinteket vitte, sőt a jenki nyitás után még a 7.300-as eladókat is kicuppantották. Utána várható volt, lejön 7.260 környékére, ahol - bármilyen furcsa is, - további vételeken gondolkoztam, de a Dow, valamint a többi amcsi index kissé elbizonytalanított. A Dax viszont, ha már feltépték, ott is maradt és erősnek mutatkozott. Tudom, az elmúlt napok kicsit swingesek, de pillanatnyilag ennél jobbat nem tudok, mint ülni a Dax longomban.

    Azért nyugtával... Ha lezártam a pozit az elképzelésemnek megfelelően, természetesen akkor tudok csak megnyugodni.

    Jó szelet kívánok a placcon, üdvözlettel:

    Chart Knight

    VálaszTörlés