2011. május 2., hétfő

Éjszakai szabadesés - bemutatta a volatilitás nagymestere, az ezüst

Ma éjszaka, nyitás után nem sokkal a SILVER lefordult 4.800-ról és több szintet átszakítva meg sem állt egészen 4.220-ig. Ez mindössze negyed óráig tatott és ezalatt a pénteki záróárához képest közel 12 %-os mínuszba került! Bármennyire is csábító volt az ár ekkor (4.260 környékén gondolkoztam a beszálláson), mégsem mertem még egy lotot (!) sem venni, mert a számlám tőkéjét kevésnek tartottam ehhez a manőverhez. Meg úgy is voltam vele, inkább jobb alvásra használni az éjszakát :).

Említésre méltó még, a reggeli nyitás után nem sokkal a német szuperexpressz, a DAX egészen 7.600-ig száguldott, úgy látszik, most minden szép és jó, pedig két héttel ezelőtt hétfőn még jól beparáztatták a világot és láttuk 7.000 alatt is az indexet. Ugye, mint ismeretes, másnap, kedden jöttek a fergeteges jenki vállalati eredmények és ezek után már minden hirtelen nagyon olcsó lett és szerdán széttépték a Daxot is. Ezután óvatos, lassú emelkedésbe kezdett, melynek eredményeképpen ma is új csúcsra ment (a válság után, természetesen).

Ebben a környezetben nem érzek késztetést pozíció nyitására, megvárom, USA mit lép, ugyanis történt a hétvégén egy-s más.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése